info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuws

Topprestaties met FICARE

“Uw onderneming levert topprestaties met Ficare in huis!”

Slagvaardige ondernemingen met goed financieel management maken het verschil in deze dynamische tijd. Het zijn immers niet de sterkste die overleven en ook niet de meest intelligente, het zijn ondernemingen die het beste reageren op veranderingen.
Pascal Uitendaal van Ficare (Financial Care) legt uit: “Ons unieke concept maakt het voor MKB-ondernemingen mogelijk een zeer ervaren financieel directeur of controller op parttime basis in te schakelen. Wij geven ondernemers inzicht en slagkracht, zodat zij kunnen groeien en excelleren.”

De Ficare methode: flexibel inzetbaar, permanent betrokken

De Ficare-methode is helder: Ficare neemt de zorgen weg over financiële- en bedrijfseconomische vraagstukken, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen! “Your finance, our care” benadrukt Uitendaal.
Bij Ficare kan met een gerust hart de volledige verantwoordelijkheid worden neergelegd voor het financieel- administratieve proces. Collega Ronald Koerhuis geeft aan: “Wij zien wat nodig is om te verbeteren voordat de vraag aan ons wordt voorgelegd. Het is prachtig werk om ondernemingen te verbeteren en te laten excelleren. Onze toegevoegde waarde is direct zichtbaar, daar doen we het allemaal voor!”

Sparringpartner die waarde toevoegt

De financieel directeur van Ficare is een échte sparringpartner. Die vóór en mét de algemeen directeur op zoek gaat naar oplossingen waarmee waarde kan worden toegevoegd. Die proactief meedenkt over o.a. de strategie, investeringskeuzes, klantbenadering, margeverbetering, cashmanagement, pricing en financiering. Met de parttime inzet van Ficare haalt de MKB-ondernemer de best denkbare financiële kennis in huis, maar hoeft daarvoor niet de fulltime kosten te dragen.

Alles gericht op actie en resultaat

De Ficare experts hebben jarenlange ervaring als financieel directeur of business controller in het MKB. Hun vakkennis en jarenlange ervaring op financieel en bedrijfseconomisch gebied, maakt dat al snel de juiste prioriteiten kunnen worden gesteld. Koerhuis: “Wij zijn niet alleen pure cijferaars, maar kijken ook nadrukkelijk naar de factor mens. Dat is zeker in het MKB belangrijk. Daarbij hebben wij een hands-on instelling en durven beslissingen te nemen. En nog mooier: wij voeren ook uit! Verwacht van ons geen lange memo’s en rapporten; gewoon kort & bondig en alles gericht op actie en resultaat.”

Topprestaties met Ficare

Uitendaal vult aan: “De parttime financieel directeuren van Ficare hebben al zeer veel MKB-ondernemingen topprestaties laten leveren. Het “permanent betrokken, flexibel inzetbaar”-principe past helemaal in de huidige tijdsgeest.” Wij geloven niet in grote kantoren. Wij zijn betrokken bij onze klant en voeren daarom het werk op lokatie uit. Koerhuis benadrukt: “Wij hebben altijd het einddoel voor ogen: uw organisatie ‘in control’, slank & slagvaardig. Met als resultaat: hogere winst, snellere groei én klaar voor de toekomst:
Kortom FICARE FUTURE PROOF!

 

Topprestaties met FICARE in huis >>

Deze reportage is verschenen in ‘het Ondernemersbelang’, juni 2015

Ficare Topprestaties