Wil je met ons in contact komen?

  Onze pijlers

  Wij creëren waarde aan de hand van drie pijlers. Beheer, optimalisatie en groei. Daarmee ondersteunen, herstellen en verbeteren we. Om stabiliteit en financiële gezondheid te waarborgen. En om samen te groeien. Wat dat oplevert? Rust, geld en een structureel verbeterd rendement. Om maar even wat te noemen.

  Jouw bedrijf is uniek. Onze waarden ook. Elk vraagstuk of verbeterpunt is maatwerk en vraagt om slagkracht. De kracht om niet alleen oplossingen te bedenken, maar hier direct werk van te maken. We creëren waarde door te doen, want doen is de beste manier van denken. Wij zijn denkers met uitvoeringskracht.

  Slagkracht en verandering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom hechten we veel waarde aan onze relatie. Er moet sprake zijn van een klik. Deze klik ligt ten grondslag aan de bereidheid om elkaar uit te dagen en te veranderen. En die verandering… die gaat er zeker komen! Eerlijkheid staat voorop. Positief kritisch geven we een oprecht advies dat jou écht verder helpt. Want zonder wrijving, geen glans. Welke waarde creëren we voor jou?

  Beheer

  Jouw bedrijf staat als een huis. Toch heb je behoefte aan financiële expertise. Welkom bij Ficare. Wij vormen het financiële verlengstuk van jouw organisatie, zijn jouw vertrouwelijke sparringpartner en brengen continuïteit.

  Lees meer

  Optimalisatie

  Jij loopt tegen financiële vraagstukken aan. Helemaal niet gek! Ben je op zoek naar herstel en verbetering? We analyseren jouw pijnpunten én lossen ze op. Met een verfrissende blik kijken we vooruit. Samen met jou.

  Lees meer

  Groei

  Jouw bedrijf groeit! Maar, misschien wel te hard? Wij scheppen orde in de chaos. Brengen helderheid en focus. Zodat jij gezond en beheersbaar door kunt groeien.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico