Wil je met ons in contact komen?

  Werken bij

  Creëer waarde en word onderdeel van Ficare!

  Versterk jij ons team met jouw financiële kennis, je drive om resultaat te behalen en de ambitie om door te groeien en vooruit te kijken? Word dan onderdeel van Ficare en groei met ons mee. Nieuwsgierig geworden? Bel met Thijmen Pol, 06 52078775

  Bij Ficare creëer je waarde. Waarde voor onze klanten, maar ook waarde voor jezelf. Wij zeggen nee tegen een hoge werkdruk en stress, maar gaan voor een gezonde balans tussen werk en privé. Wij werken op projectbasis. Dat betekent dat je letterlijk een kijkje bij onze klanten in de keuken neemt. Interessant, want onze klantenkring is divers. Van zorginstellingen tot MKB+ bedrijven en van investeringsmaatschappijen tot start- en scale ups. Elk financieel project is anders en juist dát maakt jouw baan afwisselend en ontzettend leerzaam. Jij bepaalt waar jou voorkeur ligt. En wij helpen jou bij je ontwikkeling tot volwaardig business controller, CFO of managing director. Wij bepalen samen met jou wat daarvoor nodig is. Wil je werken in de zorgwereld, het MKB+ of ambieer je een audit rol binnen een accountantskantoor? Deze unieke combinatie is bij ons mogelijk.

  Jouw kansen

  Doorgroeien? Absoluut! Een vaste relatie opbouwen met de klant? Ook! Ondanks dat we op projectbasis werken, gaan we voor lange termijn samenwerkingen. Samen met klanten groeien, dat is ons doel. Hoe? Door klanten te doorgronden. Door elkaar uit te dagen en intensief samen te werken. Als collega’s onder elkaar en samen met de klant. Door samen verder te kijken dan de projecten alleen en door actief de verbinding met onze klant op te zoeken. En die verbinding? Die vinden we belangrijk. Zo creëren wij waarde. Jij staat er nooit alleen voor.

  Ficare. We care. Jij ook? Bekijk snel één van onze vacatures en solliciteer!

  04-10-2022

  Financieel manager zorg

  Zorgondernemers helpen eruit te halen wat erin zit, dat is -samengevat- onze specialiteit. Slagvaardige organisaties met effectief financieel management maken het verschil in deze dynamische tijd.

  Lees meer
  04-10-2022

  Vacature Business Controller

  De business controllers en financial managers van FICARE helpen onze klanten om het verschil te maken en hun ambities te realiseren. FICARE bouwt financieel fitte, slanke organisaties met de blik gericht op de toekomst.

  Lees meer
  04-10-2022

  Vacature Business intelligence analyst

  Organisaties helpen met het cijfermatig onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Toekomstgericht en vanuit een duurzame relatie. Dat is waarom wij doen wat wij doen.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico