Vragen? Bel gerust.

  Werken bij

  Creëer waarde en word onderdeel van Ficare!

  Versterk jij ons team met jouw financiële kennis, je drive om resultaat te behalen en de ambitie om door te groeien en vooruit te kijken? Word dan onderdeel van Ficare en groei met ons mee. Nieuwsgierig geworden? Bel met Bart Vrolijk, 06-83156459 of Thijmen Pol, 06-52078775.

  Alles wat we doen, doen we omdat wij geloven in het creëren van betekenisvolle en duurzame relaties die verder gaan dan zakelijke transacties alleen. We zijn er sterk van overtuigd dat duurzame relaties de kern zijn van ons bestaan en ons in staat stellen om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten en aan de groei van ons bedrijf op lange termijn. We streven er daarom naar om oprechte zorg en aandacht te bieden aan iedereen die we ontmoeten, of het nu onze collega’s, klanten, partners, vrienden of gemeenschappen zijn. Want zij zijn de sleutel tot ons welzijn, geluk en lange termijn succes. Ficare, WeCare!

  Onze Finance- en BI professionals optimaliseren bedrijfsprocessen, systemen en gedrag van onze klanten, waardoor de effectiviteit structureel wordt verhoogd en kosten worden bespaard. Wij staan met de pootjes in de klei; wij schrijven geen adviesrapporten maar gaan aan de slag. Kennis, ervaring, reputatie en vertrouwen zijn de basis van waaruit we structureel en blijvend het verschil maken. Linksom dan wel rechtsom. Zowel in de profit als in de zorg.

  Het resultaat? Rust, duidelijkheid en een structurele rendementsverbetering.

  Jouw kansen

  Doorgroeien? Absoluut! Een vaste relatie opbouwen met de klant? Ook! Ondanks dat we op projectbasis werken, gaan we voor lange termijn samenwerkingen. Samen met klanten groeien, dat is ons doel. Hoe? Door klanten te doorgronden. Door elkaar uit te dagen en intensief samen te werken. Als collega’s onder elkaar en samen met de klant. Door samen verder te kijken dan de projecten alleen en door actief de verbinding met onze klant op te zoeken. En die verbinding? Die vinden we belangrijk. Zo creëren wij waarde. Jij staat er nooit alleen voor.

  Ficare. We care. Jij ook? Bekijk snel één van onze vacatures en solliciteer!

  Scroll verder
  20-06-2024

  Interim Zorgadviseur

  We streven naar de beste kwaliteit van zorg voor onze klantorganisaties, hun medewerkers en de cliënten. Met onze expertise zorgen we ervoor dat organisaties een beter inzicht gaan krijgen in de kwaliteit van zorg, de uitkomsten van zorg in relatie tot de kosten. Vanuit dat inzicht ontstaan de plannen voor verbetering. Het uitgangspunt hierbij is dat een betere kwaliteit samengaat met lagere kosten.

  Lees meer
  20-06-2024

  Interim Zorg Controller

  Als Financial Expert in Zorg verandermanagement ben je verantwoordelijk voor het bieden van strategische en operationele ondersteuning aan verschillende zorginstellingen. Je zult nauw samenwerken met managementteams om financiële processen te optimaliseren, risico's te identificeren en kansen te benutten voor groei en efficiëntie.

  Lees meer
  20-06-2024

  Interim Business Controller

  Ficare slaat de brug tussen finance en operatie en stelt de status quo ter discussie. Zo krijgen onze finance professionals organisaties in beweging. Wij creëren waarde aan de hand van drie pijlers; beheer, optimalisatie en groei. Daarmee ondersteunen, herstellen en verbeteren we. Om stabiliteit en financiële gezondheid te waarborgen. Van daaruit groeien we samen verder. Het resultaat? Rust, duidelijkheid en een structurele kwaliteits- en rendementsverbetering.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico