Vragen? Bel gerust.

  Aangenaam. Wij zijn Ficare!

  Wij creëren waarde voor jou. Voor jou als ondernemer en voor jou als organisatie. Voor MKB+ bedrijven, zorginstanties, de investeringsmarkt en de accountancy. Hoe we dat doen? Door jouw bedrijf financieel in topvorm te brengen én te houden. Altijd vanuit een mensgerichte aanpak, waarbij vertrouwen de basis vormt, want: we care!

  Wij helpen jou met je financiële vraagstuk, groot of klein. En we lossen dit op. Met ons specialisme, onze ervaring, kennis en heldere communicatie. Zo simpel is het. Maar, we gaan verder dan uitvoerend werk alleen. Wij brengen het woord samenwerken tot leven. Door met plezier samen te werken met jou. De menselijke factor is hierin cruciaal. Sterker nog, het vormt de basis van onze samenwerking. Wij werken vanuit gevoel. Vanuit emotie, verbinding en een klik. Het is ons doel om jou écht verder te helpen en gaan altijd voor een duurzame relatie.

  Scroll verder

  Ons team

  Ficare helpt. Vanuit oprechte interesse en om jou écht verder te brengen. We care.

  Waarde creëren. Dat is wat we doen, maar vooral waarom we het doen. We werken vanuit oprechte interesse en om verbinding te maken. Om jezelf of je bedrijf écht verder te helpen. Wij maken graag kennis met jou!

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico