Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Junior Business Controller

  03-04-2023

  Je bent al een tijdje werkzaam in het bedrijfsleven, accountancy en/of de zorg en toe aan de volgende stap. Jij wilt waarde toevoegen. Niet alleen maar bezig willen zijn met controleren van het verleden, maar vooral met de toekomst van organisaties. Je optimaliseert bedrijfsprocessen, systemen en gedrag van onze klanten, waardoor de effectiviteit structureel wordt verhoogd en kosten worden bespaard. Je staat met de pootjes in de klei; je schrijft geen adviesrapporten maar gaat aan de slag. Kennis, ervaring, reputatie en vertrouwen zijn de basis van waaruit we structureel en blijvend het verschil maken. Linksom dan wel rechtsom.

  Wegens sterke groei van onze business zijn wij ter versterking van ons team in de regio Oost-Nederland op zoek naar een
  Scroll verder

  Junior Business Controller (m/v)

  Wat krijg jij?

  • € 3.000,- tot € 4.200,- bruto p.m. op fulltime basis
  • 28 vakantiedagen
  • Begeleidingsprogramma op vakinhoud en persoonlijke ontwikkeling
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • Bonusregeling
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Mobiliteitsbudget (tbv leaseauto of als vergoeding reiskosten)

  Wat heb jij nodig?

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Finance & Control, Accountancy, Bedrijfseconomie
  • Maximaal 5 jaar relevante ervaring in een financiële rol
  • Goede MS-office Excel vaardigheden
  • Ervaring met BI-Tools
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels

  Wat ga je doen?

  • Financiële huishouding van onze klanten op orde brengen, houden en optimaliseren
  • Fungeren als business analist en business partner voor onze klanten
  • Zorgen voor betrouwbare, snelle informatie waarmee echt gestuurd kan worden
  • Maken van bedrijfseconomische calculaties en kostprijsberekeningen
  • Opstellen van businessplannen, begrotingen, managementrapportages en prognoses
  • Uitvoeren werkkapitaalreductieprogramma’s
  • Uitvoeren bedrijfsanalyses en quick-scans

  Waar ben je sterk in?

  In deze veelzijdige en afwisselende job maak jij als mens het verschil! We zijn er sterk van overtuigd dat duurzame relaties de kern zijn van ons bestaan en ons in staat stellen om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten en aan de groei van ons bedrijf op lange termijn. Van nature ben je daarom niet alleen analytisch, pragmatisch en doel- en resultaatgericht maar zeker ook positief ingesteld, communicatief vaardig en mensgericht.

  In deze veelzijdige en afwisselende job maak jij als mens het verschil! We zijn er sterk van overtuigd dat duurzame relaties de kern zijn van ons bestaan en ons in staat stellen om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten en aan de groei van ons bedrijf op lange termijn. Van nature ben je daarom niet alleen analytisch, pragmatisch en doel- en resultaatgericht maar zeker ook positief ingesteld, communicatief vaardig en mensgericht.

  Over Ficare

  Opgericht in 2011 en sindsdien gestaag gegroeid tot een talentvolle, leuke en professionele groep van 20 mensen. We zijn ons ervan bewust dat we zaken doen met mensen en niet met organisaties. We volgen ons hart en gebruiken ons hoofd. We zijn echt, oprecht en eerlijk. We luisteren actief naar elkaar en anderen en tonen oprechte interesse in elkaar en de mensen om ons heen. WeCare !

  Afhankelijk van jouw loopbaanwensen ontwikkelen wij een loopbaanroute. We starten met een ontwikkelassessment, organiseren de ontwikkeling van jouw vakinhoudelijke kennis en begeleiden jou op het gebied van vaardigheden en competenties. Waar nodig zetten we gericht opleiding/training of coaching in. Je bent regisseur van je eigen loopbaan, wij helpen/ondersteunen je daarbij.

  Een goede werk-privé balans voor alle medewerkers vinden we belangrijk. Hierbij streven wij naar het bieden van maatwerk als het gaat om werken op locatie, werktijden en thuiswerken. Je krijgt jaarlijks 28 vakantiedagen om voldoende tijd te kunnen besteden aan andere zaken in het leven.

  Je krijgt de ruimte om je werk zoveel mogelijk naar eigen inzicht uit te voeren en waar nodig kun je terugvallen op jouw collega’s. Een deel van het werk wordt in teamverband uitgevoerd waardoor je met en van elkaar leert. Wij maken impact voor onze opdrachtgevers in het MKB en de Zorg en realiseren concrete doelen en/of verbeteringen. Aan het einde van een opdracht of project heb je iets achtergelaten waar de opdrachtgever ook echt iets aan heeft en blij mee is.

  Het resultaat?
  Rust, duidelijkheid en een structurele rendementsverbetering.

  Geïnteresseerd?

  We maken graag tijd vrij om jou beter te leren kennen. Een afspraak is eenvoudig in te plannen door contact op te nemen met Pieter-Bas van Vliet, HR-Manager. Hij is telefonisch te bereiken via 06-18237156 of per email: pieterbas@ficare.nl

  Word onderdeel van Ficare en groei met ons mee.

  Versterk jij ons team met jouw financiële kennis, je drive om resultaat te behalen en de ambitie om door te groeien en vooruit te kijken?

  Solliciteer nu
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico