Vragen? Bel gerust.

  De Fiscan

  Meer waarde uit jouw bedrijf

  Jij wilt zoveel mogelijk waarde uit je bedrijf halen. Wij ook! Om dit mogelijk te maken, moeten we jouw financiële knelpunten tackelen. Wil je een concreet overzicht van alle knel- en verbeterpunten binnen jouw organisatie? Doe de Fiscan!

  De Fiscan is een concreet rapport waarmee we de financiële knelpunten binnen jouw (zorg)organisatie aan het licht brengen. Samen gaan we in gesprek over de huidige financiële situatie van jouw bedrijf. We behandelen onderwerpen als financial performance, winstgevendheid, bedrijfsrisico’s en organisatiestructuur. Naar aanleiding van deze gesprekken signaleren wij verbeterpunten, die we samenbrengen in een overzichtelijk rapport. Vervolgens bieden wij concrete oplossingen én voeren we deze graag uit. Jij een helder inzicht, wij een duidelijke actielijst. Ongeacht jouw branche. Jouw organisatie financieel gezond maken en jouw rendement structureel verbeteren. Daar maken we werk van.

  De Fiscan brengt concrete verbeterpunten snel in beeld. Vraag 'm aan!

  Onze Fiscan. Een concreet rapport waarin we de financiële knelpunten binnen jouw organisatie aan het licht brengen. Jij een helder inzicht, wij een duidelijke actielijst. Jouw organisatie weer financieel gezond maken. Daar maken we werk van!

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico