info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Wij

Meet The Team

Wij zijn FICARE!

We hebben al veel bedrijven en instellingen van binnen gezien. Hierdoor beschikken we over uitgebreide bedrijfskundige en financiële expertise. We creëren inzicht, geven je een punt op de horizon en beginnen de reis naar continue verbetering. Resultaat: jij haalt eruit wat erin zit!

Pascal Uitendaal FICARE
Pascal Uitendaal

Van business controller, financieel directeur en accountant tot en met group controller, treasurer en interimmanager. Pascal werkte ruim 25 jaar voor verschillende (middel)grote bedrijven. In 2011 heeft hij FICARE opgericht om ook bij MKB+bedrijven er uit te halen wat er in zit!

Ronald Koerhuis Ficare
Ronald Koerhuis

Ronald is een zeer ervaren professional. Met zijn mensgerichte aanpak kan hij alle betrokkenen overtuigen. Tegelijkertijd weet hij met zijn gedegen financiële en bedrijfskundige kennis het overzicht te behouden. Hoe complex de situatie ook is. Zijn specialiteit ligt bij Zorg-gerelateerde bedrijven.

Gert Poort FICARE ptFD
Gert Poort

Gert is onze nieuwe aanwinst! Gert is registeraccountant en heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse financiële functies in het bedrijfsleven. De laatste 5 jaar als CFO en sparringpartner van DGA’s in het (grotere) MKB.

Robert de Vries FICARE
Robert de Vries

Robert is een ervaren en enthousiaste business controller pur-sang. Hij heeft in de afgelopen 10 jaar al zeer veel (MKB+) bedrijven van binnen gezien. Robert kan bij uitstek onze klanten optimaal helpen om er uit te halen wat er in zit! Niet zozeer met adviezen, maar met actie & daadkracht!

Peter Schoppink assistent controller FICARE
Peter Schoppink

Peter is een zeer ervaren assistent-controller. Als allround administrateur vindt Peter het belangrijk een brede blik op de organisatie te hebben; verder te kijken dan alleen de financiële administratie én oog te hebben voor verbetering in werkprocessen en de administratieve organisatie.

Lisette Uitendaal FICARE
Lisette Uitendaal

Lisette is bedrijfseconoom, met marketing als specialisatie. Al ruim 25 jaar heeft zij diverse functies vervuld waarin marketing & communicatie centraal staan. Lisette haalt voor FICARE -zowel voor onze klanten als voor ons team- eruit wat erin zit!

Jaap Smit FICARE
Jaap Smit

De passie van Jaap is organisaties helpen hun klantbediening continu te verbeteren op basis van de Lean managementfilosofie. Zijn aanpak is pragmatisch, gericht op resultaat met oog voor de mens. Jaap heeft ruime ervaring met Leantrajecten in zowel Profit als bij Zorg.

Frits Gielens

Frits is van oorsprong registeraccountant, maar heeft zijn werkveld flink verbreed. Zo deed hij onder meer ervaring op als manager due diligence, projectcontroller en financieel directeur. Daarbij combineert hij een helikopterview met aandacht voor details.

Ron van Vliet

Ron is een bedrijfseconoom met meer dan 25 jaar ervaring in diverse financiële functies in het bedrijfsleven. Een denker én een doener. Ron werkt pragmatisch, dringt snel door tot de kern en houdt het overzicht op processen.

Jael Doorwaard FICARE
Jaël Doornwaard

Jaël is student bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim. Jaël voert voor FICARE (in het kader van zijn afstudeeropdracht) een onderzoek uit naar het gebruik van reporting tools in het MKB.