info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Wij

Meet The Team

Wij zijn FICARE!

We hebben al veel bedrijven en instellingen van binnen gezien. Hierdoor beschikken we over uitgebreide bedrijfskundige en financiële expertise. We creëren inzicht, geven je een punt op de horizon en beginnen de reis naar continue verbetering. Resultaat: jij haalt eruit wat erin zit!

Pascal Uitendaal FICARE
Pascal Uitendaal

Van business controller, financieel directeur en accountant tot en met group controller, treasurer en interimmanager. Pascal werkte ruim 25 jaar voor verschillende (middel)grote bedrijven. In 2011 heeft hij FICARE opgericht om ook bij MKB+bedrijven er uit te halen wat er in zit!

Ronald Koerhuis FICARE
Ronald Koerhuis

Ronald is een zeer ervaren professional. Met zijn mensgerichte aanpak kan hij alle betrokkenen overtuigen. Tegelijkertijd weet hij met zijn gedegen financiële en bedrijfskundige kennis het overzicht te behouden. Hoe complex de situatie ook is. Zijn specialiteit ligt bij Zorg-gerelateerde bedrijven.

Gert Poort FICARE ptFD
Gert Poort

Gert is registeraccountant en heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse financiële functies in het bedrijfsleven. Voornamelijk als CFO en sparringpartner van DGA’s in het (grotere) MKB en de Zorg. Gert geeft leiding aan ons kantoor in Enschede.

Robert de Vries FICARE
Robert de Vries

Robert is een ervaren en enthousiaste business controller pur-sang. Hij heeft in de afgelopen 10 jaar al zeer veel MKB en Zorg bedrijven van binnen gezien. Robert kan bij uitstek onze klanten optimaal helpen om er uit te halen wat er in zit! Niet zozeer met adviezen, maar met actie & daadkracht!

Thijmen FICARE
Thijmen Pol

Thijmen is registeraccountant en heeft zijn sporen al verdiend als extern accountant, manager M&A, investment manager en financieel directeur.
Thijmen brengt een grote dosis dynamiek en enthousiasme mee naar onze klanten.

FICARE Peter Dijkstra
Peter Dijkstra

Peter heeft ruim 10 jaar ervaring in de Business Intelligence (BI). Met zijn bedrijfseconomische achtergrond verstaat hij de business en de techniek. Van database naar datamodel naar dashboard.

Wouter Prins

Wouter heeft zijn HBO bedrijfseconomie aan de Hanze in Groningen onlangs afgerond. Bij FICARE is Wouter junior business controller die alles weet over maandrapportages en KPI’s.

Ruben FICARE
Ruben Engbers

Ruben studeert Economie & Bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit en is tevens bij FICARE junior business controller. Ruben weet alles over financiele administraties, onze reporting tool en data-analyses.

Peter Schoppink assistent controller FICARE
Peter Schoppink

Als allround administrateur vindt Peter het belangrijk een brede blik op de organisatie te hebben; verder te kijken dan alleen de financiële administratie én oog te hebben voor verbetering in werkprocessen en de administratieve organisatie.

FICARE Per Eriks
Per Eriks

Per is een ervaren en zeer sportieve business controller. Hij heeft in de afgelopen 10 jaar al zeer veel (MKB+) bedrijven van binnen gezien en weet daardoor er bij onze klanten uit te halen wat er in zit!

Jaap Smit FICARE
Jaap Smit

De passie van Jaap is organisaties helpen hun klantbediening continu te verbeteren op basis van de Lean managementfilosofie. Zijn aanpak is pragmatisch, gericht op resultaat met oog voor de mens. Jaap heeft ruime ervaring met Leantrajecten in zowel Profit als bij Zorg.

Jael Doorwaard FICARE
Jaël Doornwaard

Jaël is student bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim. Jaël voert voor FICARE (in het kader van zijn afstudeeropdracht) een onderzoek uit naar het gebruik van reporting tools in het MKB.