Wil je met ons in contact komen?

  Sebastiaan Kamphuis aan het woord

  Bewuste keuze

  Ik heb heel bewust gekozen voor Ficare; de afwisseling en het “avontuur” van het werken op verschillende plekken voor verschillende type organisatie heeft mij altijd aangesproken. Je moet je iedere keer weer aanpassen aan een nieuwe situatie en een nieuwe cultuur, dat is leerzaam! Je leert niet alleen maar op inhoudelijk vlak maar zeker ook op het terrein van vaardigheden. Dit werk en mijn rol is niet weggelegd voor mensen die vooraf precies willen weten waar ze aan toe zijn. Omdat ik regelmatig in nieuwe omgevingen kom, ontwikkelen ik me sneller. Dit vraagt van mij om regelmatig ook uit de comfortzone te stappen. Gelukkig krijg ik daar hulp en ondersteuning bij aangeboden.

  Afwisseling en flexibiliteit

  Inmiddels heb ik het verschil al mogen maken op een aantal plekken: oa bij een grote zorginstelling, een beddenfabrikant en een staalverwerkend bedrijf. 3 totaal verschillende organisaties waarin ik als professional enorm ben gegroeid. Op inhoud vanwege de zeer verschillende processen en systemen waarbij ik erg blij ben dat ik binnen Ficare kan terugvallen op hele slimme en ervaren collega’s die voor mij klaar staan. En op persoonlijk vlak omdat ik met veel verschillende type mensen in verschillende culturen heb mogen werken. Ik geloof heel erg in de belofte van Ficare: geen symptomen bestrijden maar op zoek gaan naar de onderliggende problematiek om van daaruit te werken aan verbetering en verandering. Dat is niet altijd gemakkelijk maar des te leuker op het moment dat het gelukt is.

  Wat ook erg prettig vind aan het werken bij Ficare is de flexibiliteit die mij geboden wordt. Ik werk vaak tegelijkertijd voor diverse opdrachtgevers en dan moet je soms wel schuiven met je planning. Die ruimte is er en dat biedt ook de flexibiliteit die ik in de werk-privé-balans nodig heb.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Mijn doel is om een hele goede Business Controller te worden. Daarnaast wil mijzelf ook graag verder “ontdekken”, kijken waar mijn talenten nog meer tot recht kunnen komen. Ook lever ik graag een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Ficare als organisatie. Ik word uitgedaagd om mee te denken en te werken aan de ontwikkeling van jonge collega’s in het Booster the Controller-programma en daarnaast werk ik mee aan het organiseren van een leuk klantenevent. Ik heb bewust gekozen voor Ficare vanwege de afwisseling en het 'avontuur' van werken op verschillende plekken voor verschillende soorten organisaties. Dit heeft me altijd aangesproken. Telkens weer aanpassen aan nieuwe situaties en culturen is leerzaam! Ik leer niet alleen op inhoudelijk vlak, maar ook op het gebied van vaardigheden."

  Dit werk en mijn rol zijn niet geschikt voor mensen die precies willen weten waar ze aan toe zijn. Doordat ik regelmatig in nieuwe omgevingen werk, ontwikkel ik me sneller. Dit vereist dat ik regelmatig buiten mijn comfortzone stap. Gelukkig krijg ik daarbij hulp en ondersteuning aangeboden.

  Het verschil maken

  Ik heb inmiddels al het verschil kunnen maken op verschillende plekken, zoals bij een grote zorginstelling, een beddenfabrikant en een staalverwerkend bedrijf. Dit zijn totaal verschillende organisaties waarin ik als professional enorm gegroeid ben. Op inhoudelijk vlak komt dit door de diverse processen en systemen waarbij ik blij ben dat ik bij Ficare kan rekenen op slimme en ervaren collega's die klaarstaan om me te ondersteunen. Op persoonlijk vlak heb ik veel kunnen leren door met verschillende mensen en culturen samen te werken. Ik geloof sterk in de belofte van Ficare: niet alleen symptomen bestrijden, maar op zoek gaan naar de onderliggende problematiek om van daaruit verbetering en verandering te realiseren. Dit is niet altijd gemakkelijk, maar des te bevredigender als het lukt.

  Wat ik ook erg prettig vind aan het werken bij Ficare is de geboden flexibiliteit. Ik werk vaak tegelijkertijd voor verschillende opdrachtgevers, waardoor ik soms mijn planning moet aanpassen. Die ruimte is er en dat biedt ook de flexibiliteit die ik nodig heb voor een goede balans tussen werk en privé.

  Mijn doel is om een uitstekende Business Controller te worden. Daarnaast wil ik mezelf ook graag verder ontdekken en kijken waar mijn talenten nog meer tot hun recht kunnen komen. Ik lever ook graag een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Ficare als organisatie. Ik word uitgedaagd om mee te denken en te werken aan de ontwikkeling van jonge collega's in het 'Booster the Controller'-programma. Daarnaast help ik mee met het organiseren van leuke klantenevenementen.

  Scroll verder

  “Ik geloof heel erg in de belofte van Ficare: geen symptomen bestrijden maar op zoek gaan naar de onderliggende problematiek om van daaruit te werken aan verbetering en verandering.”

  Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden voor ontwikkeling en groei?

  Neem contact op met Pieter-Bas van Vliet (tel: 06-18237156 / pieterbas@ficare.nl). Hij vertelt je er graag mee over!

  Onze openstaande vacatures tref je hier aan.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico