Wil je met ons in contact komen?

    Financiële waarde creëren. We care.

    Wij zijn Ficare. Wij creëren waarde voor jou. Voor jou als ondernemer en voor jou als organisatie. Voor MKB+ bedrijven, zorginstanties, de investeringsmarkt en de accountancy. Hoe we dat doen? Door jouw bedrijf financieel in topvorm te brengen én te houden. Altijd vanuit een mensgerichte aanpak, waarbij vertrouwen de basis vormt, want: we care!

    Onze pijlers

    Wij creëren waarde aan de hand van drie pijlers. Beheer, optimalisatie en groei. Daarmee ondersteunen, herstellen en verbeteren we. Om stabiliteit en financiële gezondheid te waarborgen. En om samen te groeien. Wat dat oplevert? Rust, focus en financiële ruimte.

    Beheer

    Jouw bedrijf staat als een huis. Toch heb je behoefte aan financiële expertise. Welkom bij Ficare. Wij vormen het financiële verlengstuk van jouw organisatie, zijn jouw vertrouwelijke sparringpartner en brengen continuïteit.

    Lees meer

    Optimalisatie

    Jij loopt tegen financiële vraagstukken aan. Helemaal niet gek! Ben je op zoek naar herstel en verbetering? We analyseren jouw pijnpunten én lossen ze op. Met een verfrissende blik kijken we vooruit. Samen met jou.

    Lees meer

    Groei

    Jouw bedrijf groeit! Maar, misschien wel te hard? Wij scheppen orde in de chaos. Brengen helderheid en focus. Zodat jij gezond en beheersbaar door kunt groeien.

    Lees meer

    Vacatures

    Versterk jij ons team met jouw financiële kennis, je drive om resultaat te behalen en de ambitie om door te groeien en vooruit te kijken? Word dan onderdeel van Ficare en groei met ons mee. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw onderstaande vacatures.

    18-03-2024

    Business Controller

    (Zorg)ondernemers helpen eruit te halen wat erin zit, dat is -samengevat- onze specialiteit. Slagvaardige organisaties met effectief financieel management maken het verschil in deze dynamische tijd.

    Lees meer
    18-03-2024

    Senior Business Controller/CFO

    De senior business controllers/CFO's van Ficare helpen onze klanten om het verschil te maken en hun ambities te realiseren. Ficare bouwt financieel fitte, slanke organisaties met de blik gericht op de toekomst.

    Lees meer
    18-03-2024

    Junior Business Controller

    Organisaties helpen met het cijfermatig onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Toekomstgericht en vanuit een duurzame relatie. Dat is waarom wij doen wat wij doen.

    Lees meer

    Wij werken o.a. voor..

    Ficare helpt. Vanuit oprechte interesse en om jou écht verder te brengen. We care.

    Waarde creëren. Dat is wat we doen, maar vooral waarom we het doen. We werken vanuit oprechte interesse en om verbinding te maken. Om jezelf of je bedrijf écht verder te helpen. Wij maken graag kennis met jou!

    Neem contact op
    Wist u dat uw browser verouderd is?

    Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

    Upgrade hier uw browser
    Ga verder op eigen risico