info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuws

Uw onderneming levert topprestaties met FICARE in huis!

Slagvaardige ondernemingen met goed financieel management maken het verschil in deze dynamische tijd. Pascal Uitendaal van FICARE (Financial Care) legt uit: “Ons unieke concept maakt het voor MKB-ondernemingen mogelijk een zeer ervaren financieel directeur op parttime basis in te schakelen. Wij geven ondernemers inzicht en slagkracht, zodat zij kunnen groeien en excelleren.”

De Ficare-methode: flexibel inzetbaar, permanent betrokken

“De FICARE-methode is helder: FICARE neemt de zorgen weg over financiële- en bedrijfseconomische vraagstukken, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen! Your finance, our care”, benadrukt Uitendaal. Bij FICARE kan met een gerust hart de volledige verantwoordelijkheid worden neergelegd voor het financieel-administratieve proces. Collega Ronald Koerhuis geeft aan: “Wij zien wat nodig is om te verbeteren voordat de vraag aan ons wordt voorgelegd. Het is prachtig werk om ondernemingen te verbeteren en te laten excelleren. Onze toegevoegde waarde is direct zichtbaar, daar doen we het allemaal voor!”

Sparringpartner

De financieel directeur van FICARE is een échte sparringpartner. Die vóór en mét de algemeen directeur op zoek gaat naar oplossingen waarmee waarde kan worden toegevoegd. Die proactief meedenkt over o.a. strategie, investeringskeuzes, klantbenadering, margeverbetering, cashmanagement, pricing en financiering. Voor specialistische vraagstukken of projecten kan de parttime financieel directeur een beroep doen op andere FICARE-experts, bijvoorbeeld voor pensioenvraagstukken of debiteurenbeheer.

Bevlogen Financials met passie voor hun vak

De FICARE experts hebben jarenlange ervaring als financieel directeur of business controller in het MKB. Deze jarenlange ervaring en vakkennis op financieel en bedrijfseconomisch gebied, maakt dat al snel de juiste prioriteiten kunnen worden gesteld. Koerhuis: “Wij zijn niet alleen pure cijferaars, maar kijken ook nadrukkelijk naar de factor mens. Dat is zeker in het MKB belangrijk. Daarbij hebben wij een hands-on instelling en durven beslissingen te nemen. En nog mooier: wij voeren ook uit! Verwacht van ons dan ook geen lange memo’s en rapporten: gewoon kort & bondig en alles gericht op actie en resultaat.”

Topprestatie

Uitendaal vult aan: “De parttime financieel directeuren van FICARE hebben al zeer veel MKB-ondernemingen ‘in-control’ gebracht en laten excelleren. Het ‘permanent betrokken, flexibel inzetbaar’-principe past helemaal in de huidige tijdsgeest.” De MKB-ondernemer kan de best denkbare financiële kennis in huis halen, maar hoeft daarvoor niet de fulltime kosten te dragen. Uitendaal benadrukt: “De missie van FICARE is om nog vele MKB-ondernemers topprestaties te laten leveren. Wij realiseren winst voor de ondernemer!”

Pec Zwolle presentatiegids 2014-15 >>

Artikel-PecZwolle | FICARE PECZwolle-Presentatiegids-2014-2015