info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuws

Thijmen Pol FICARE

Toetreding Thijmen Pol als partner van FICARE

ENSCHEDE- Thijmen Pol nieuwe partner van FICARE Rendementsverbeteraars

Per 1 januari is Thijmen Pol toegetreden als partner van FICARE Rendementsverbeteraars. Thijmen is registeraccountant en heeft zijn sporen verdiend als extern accountant, manager M&A, investment manager en financieel directeur.
Thijmen is mens- en resultaatgericht, organisatiesensitief en communicatief vaardig en brengt een grote dosis dynamiek en enthousiasme mee naar onze klanten.
Thijmen gaat ondernemers helpen om er uit te halen wat er in zit! Niet alleen met advies, maar bovenal met actie als executeur van zijn eigen adviezen! Als lid MT, direct naast de ondernemer.

FICARE Rendementsverbeteraars

Ondernemers helpen om eruit te halen wat erin zit, dat is – samengevat – de specialiteit van FICARE. Slagvaardige organisaties met sterk financieel management maken immers het verschil in deze dynamische tijd.

Vanuit het bewezen principe van: Inzicht | Actie | Resultaat weten de rendementsverbeteraars van FICARE gegarandeerd efficiëntere bedrijfsvoering, hogere winst en meer financiële ruimte te realiseren! FICARE verstrekt duidelijkheid in onzekere of onduidelijke situaties. Duidelijkheid gebaseerd op goed onderbouwd financieel en operationeel inzicht.

De klanten van FICARE zijn voornamelijk MKB+ bedrijven en zorginstellingen die zich (nog) geen fulltime financieel directeur of business controller kunnen veroorloven. FICARE fungeert als het financieel geweten en vult de functie van business controller of financieel directeur meestal uit als lid van het MT. FICARE onderscheidt zich daarmee van adviseurs, door de daadwerkelijke verantwoordelijkheid in de uitvoering op zich te nemen: actie.

Financiële doeners; als steun en toeverlaat van de ondernemer weten zij er samen uit te halen wat er in zit! Resultaat.

Het werkgebied van FICARE ligt voornamelijk in Noord-Oost Nederland.