info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuws

Klant aan het woord Tronios | FICARE

Klant aan het woord: ‘Altijd alert blijven en vooruitkijken’

Altijd alert blijven en vooruitkijken | FICAREAlgemeen directeur Mario Velders van Tronios b.v. aan het woord: “Wij zijn een sterk groeiende handelsonderneming in elektronische apparatuur. Wij laten onze producten produceren in China en verkopen ze vervolgens over de hele wereld. Onze goederen- en geldstromen en daarbij behorende financiering zijn omvangrijk en complex. Onze onderneming is echter te klein om een fulltime financieel directeur in dienst te nemen.

‘Altijd alert blijven en vooruitkijken’

FICARE heeft ons financiële proces efficiënt ingericht en laat dat door onze vaste medewerkers vlekkeloos verlopen. Binnen een aantal dagen is onze maandafsluiting afgerond: efficiënt en pure routine. Wij zijn dan allang aan het vooruitkijken naar wat ons staat te wachten in de komende maanden. Niet alleen voor wat betreft de marktontwikkelingen, maar ook op het gebied van omloopsnelheid van voorraden en debiteuren, kostenontwikkelingen, kasstromen, werkkapitaal en financiering.

Sterke groei

Als sterk groeiend bedrijf moet je continu weten waar je nu staat en waar je onderneming naar toe gaat. Altijd alert blijven! Snel en adequaat reageren is superbelangrijk: dat geeft ons een duidelijke voorsprong op onze concurrenten.

Vertrouwen

FICARE is een echte sparringpartner, die mij scherp houdt, mij op risico’s attendeert en meedenkt bij het nemen van belangrijke beslissingen, zoals bij de uitbreiding van ons magazijn, de strategiebepaling en bij nieuwe financieringsaanvragen. Ook onze investeerders en de bank zien duidelijk de meerwaarde die een ervaren financieel manager van FICARE oplevert. Want met FICARE in huis weten ze dat het goed zit, dat geeft ze extra vertrouwen.”