info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Is je organisatie klaar voor de toekomst?

  • dm_actie_ficare

Haal eruit wat erin zit…

Verzilver snel ons exclusieve aanbod aan jou voor een gratis FISCAN.
Vul hieronder je gegevens en persoonlijke code in zoals vermeld in onze direct mailing. Dan kunnen we snel aan de slag! Hiernaast lees je hoe de FISCAN werkt.
Wat is jouw verhaal?

Pascal Uitendaal FICARE

Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal.
Jij ook. Wat zijn jouw grootste uitdagingen op het pad naar (grotere) winstgevendheid? Laat het me weten en ik bel je terug om te praten over oplossingen. Oplossingen die werken.

Ik hoor graag van je!

Pascal Uitendaal,
06 – 2468 2750

De FISCAN brengt concrete verbeterpunten snel in beeld!

Je wilt uit je organisatie halen wat erin zit. Maar hoe doe je dat en waar? Met de FISCAN brengen we de kansen kort en concreet in beeld. En zie je in één oogopslag hoe je jouw organisatie kunt klaarstomen voor de toekomst. Vervolgens kun je eruit halen wat erin zit!

STAP 1
Tijdens diverse gesprekken en interviews in combinatie met deskresearch gaan we onderwerpen behandelen zoals financial performance, het inrichten van financiële processen, cashmanagement, werkkapitaalbeheer, bedrijfsrisico’s, bedrijfsprocessen en de organisatiestructuur.

STAP 2
Op basis van dit onderzoek maken we als het ware een ‘foto’ van je organisatie. Hierop zijn de knelpunten en mogelijkheden direct zichtbaar.

STAP 3
Met close-ups vergroten we het inzicht. Van daaruit kunnen we concrete verbetervoorstellen doen. Vervolgens kunnen we je ook helpen om die voorstellen door te voeren en kansen maximaal te benutten. Zó haal je eruit wat erin zit!

FISCAN

€ 1.499

Klanten over FICARE