info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuws

FICARE Financierders-event de Librije Bankiers Investeerders

Hoezo saai beroep Bankier, Investeerder, Financieel Directeur? FICARE Financierders-event!

Afgelopen week hebben we met onze relaties uit de bancaire sector, investeerders en andere financiers een bijzondere FICARE Financierders-event gehouden. En het is toch maar weer bewezen: bankiers, investeerders en financieel directeuren zijn helemaal niet saai! Integendeel: deze avond is de lach geen moment van ons gezicht verdwenen…

Librije kookworkshop | Koken met Kerels | FICARE Financierders-event

Koken met Kerels FICARE Financierders event

Dit jaar hebben we gekozen voor een kookworkshop bij Nederlands bekendste drie-sterren restaurant de Librije in de binnenstad van Zwolle. Wij hebben samen met de topkoks van de Librije bijzondere gerechten bereid.

Samen met onze relaties daadwerkelijk een gerecht creëren, realiseren en presenteren is een mooie metafoor voor onze FICARE missie: door samenwerking het maximale rendement voor onze klanten realiseren.

Dat het een andere belevenis is om alleen met mannen te koken is wel gebleken!  Allereerst demonstreerde de zelfslachtende slager ‘Ter Weele’ -leverancier van Restaurant de Librije- onder het genot van een goed glas wijn de kneepjes van het slagersvak.
En daarna mochten wij los!  Alle pannen worden gebruikt, grote runder ribeye werden aangebraden en afgemaakt met allerlei kruiden. En natuurlijk mocht de steak tartaar niet ontbreken! Uiteindelijk hebben wij zelf natuurlijk dit heerlijke driegangenmenu zelf mogen verorberen. Bepaald geen straf!

 

Verkrijgen van financiering: FICARE kent de weg in Noordoost Nederland

Financierders-event FICARE

Maar het belangrijkste van deze avond was natuurlijk dat FICARE haar contacten met bankiers, investeerders en andere financiers uit onze regio weer een extra dimensie heeft gegeven. De driehoek Enschede – Zwolle – Assen (oftewel ons verzorgingsgebied NoordOost Nederland) was alom vertegenwoordigd met bijvoorbeeld vertegenwoordigers van de NOM, Wadinko en Oost NL, maar ook de Rabobank, ING en ABNAMRO en NLInvesteert gaven acte de presence. Daarnaast waren een aantal (private) investeringsmaatschappij als ook de NPEX aanwezig.

Kortom: van risicomijdend (bancair) tot hoog risicodragend kapitaal: FICARE kent de weg. Zo kunnen wij onze MKB+ klanten -in onze hoedanigheid van financieel directeur en financial controller- optimaal bedienen bij het verkrijgen van elke soort van funding: werkkapitaalfinanciering, investeringsfinanciering of vers (aandelen)kapitaal.