info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuws

Festivalganger en Business Controller FICARE

Festivalganger en Business Controller

Hey,

Ik ben Robert, 30 jaar en in mijn vrije tijd ben ik een fanatieke festivalganger.
Een jaar geleden ben ik gestart als Business Controller bij FICARE.

De tijd is omgevlogen! Vooral door de leuke en afwisselende werkzaamheden.
In het afgelopen jaar heb ik (control)werkzaamheden verricht voor uiteenlopende bedrijven in de Profit en de Zorg.

“Je bent méér dan alleen een werknemer”

FICARE heeft mij enorm veel gebracht: dagelijks leer ik ontzettend veel van mijn collega’s en krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen op die gebieden waar ik dat zelf graag wil. FICARE is niet de organisatie met vaste werkwijzen en protocollen, want elke klant vraagt om zijn eigen specifieke aanpak. Er is hierdoor veel ruimte voor eigen initiatieven en nieuwe ideeën over hoe je de klant én FICARE verder kunt helpen. Je bent hierdoor méér dan alleen een werknemer.
De visie van FICARE gaat zowel op voor het personeel als voor de klanten: eruit halen wat erin zit!

“Ik was op zoek naar een organisatie waarin ik mijzelf weer kon ontwikkelen en uitdaging kon vinden, maar bovenal weer plezier kon krijgen in het werk. Terugkijkend op het afgelopen jaar is dat zeker gelukt!”
“Werken bij FICARE betekent ook teamspirit en groepsgevoel. Team FICARE geeft mij echt het gevoel dat ik belangrijk ben en ertoe doe. Het meest geniet ik van het vieren van successen samen met mijn klanten!”