info@ficare.nl
(0592) 76 21 21

Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuws

Onze eigen product – business-intelligence Masterreports – live!

 

 

 

 

Met trots presenteren wij de business-intelligence tool Masterreports.

In de afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan onze eigen business-intelligence tool genaamd Masterreports. En het is zover, de tool is live! En erg interessant voor jou als MKB onderneming.

Waarom een nieuwe business-intelligence tool?

De tool is in het leven geroepen, omdat we veel vragen van onze klanten en samenwerkingspartners (banken, investeringsmaatschappijen) kregen met betrekking tot een dergelijke tool. De kern van de klantvragen waren: is het mogelijk om op korte termijn een indruk van het bedrijf te krijgen, zodat we prestaties kunnen maximaliseren, liquiditeiten beter kunnen plannen én beoordelen op investeringspropositie. Met deze input zijn we aan de slag gegaan.

Het resultaat van de tool

De tool levert de financiële cijfers direct vanuit de boekhouding. En van daaruit kunnen er overzichtelijke en heldere tabellen en grafieken gepresenteerd worden. Hiermee sluiten we aan op het doel en de klantvragen van een snellere samenstelling van de maandcijfers, inzicht in prestaties en betere beslissingen/resultaten.

De ervaringsdeskundige

Zelf gebruiken we ook Masterreports voor onze bestaande klanten. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van alles binnen het systeem, waar onze eigen klanten ook mee werken. Onze ervaring is dat we tijdens de maandafsluiting nu nog sneller onze financiële inzichten hebben. En we kunnen direct de geplande acties met de klant bespreken. Allemaal met als doel het realiseren van de targets van onze klanten.

Met een druk op de knop ontvangen we nu maandelijks de financiële resultaten. Zichtbaar op laptop of mobiel. Alle KPi’s op een rij, op iedere plaats, op iedere moment.

De voordelen van Masterreports

De business-intelligence tool, Masterreports kent een aantal grote voordelen. We zetten ze nog even op een rij:

  • Meer inzicht = betere actie = sneller beslissen;
  • Beter rendement en voorsprong op de concurrent;
  • Eenvoudig te koppelen aan alle applicaties;
  • Gestandaardiseerd dashboard. KPI’s obv jouw type bedrijf. Maatwerk mogelijk (dashboards, adoptie, koppelingen etc);
  • Korte implementatie, eenvoudig in gebruik: dus lage kosten.

SNN/EFRO

De nieuwe tool is in beeld van Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) gekomen. SNN zag in dit product een mooie kans om ondernemend Nederland beter te laten presteren. Het balletje is gaan rollen. En vanuit het EFRO (Europees fonds regionale ontwikkeling) is een subsidieaanvraag gedaan voor dit product.

Deze subsidie zorgde voor een versnelling van onze ambities. Deze zijn inmiddels uitgekomen. In een co-creatie met onze klanten en SNN hebben we met Masterreports een vliegende start gekregen.

 

 

 

 

 

 

 

Interesse?

Wil je weten hoe voor jou de vliegende start er uit ziet? De businesspartners van Ficare staan met een demo van Masterreports voor je klaar. Bel je ons?